ВУ ЗА ОДРЖАВАЊЕ ЗГРАДА И СТАНОВА БЕОГРАД-2
Тадеуша Кошћушка 9, Београд

lift jpg vertikala h2o png vertikala jpg

(011) 2180 - 949
ХИТНЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ

(011) 2182 - 172
ЛИФТ

(011) 2181 - 015
ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

(011) 3283 - 501
ЦЕНТРАЛА
(011) 2180 - 960
ДИРЕКТОР
(011) 2180 - 212
ТЕХНИЧКИ ДИРЕКТОР
(011) 2180 – 517
СЛУЖБА НАПЛАТЕ

Е-пошта: vu.beograd2@gmail.com
ПИБ: 108341420
МБ: 17864947

ПОСТАВКА И ОДЖАВАЊЕ ПРОТИВ-ПОЖАРНИХ АПАРАТА

ТРОСАДОР ДОО, БЕОГРАД

ppaparat png

(011) 2581 - 135 Контакт

ПОСТАВКА И ОДРЖАВАЊЕ ВИДЕО НАДЗОРА

СЕРВИС ДРАГАН КОЦИЋ ПР, БЕОГРАД

nadzor png

(063) 239 - 453 Контакт

Попуњавање вирмана - плаћање ВУ

nadzor pngfuter slika

011info

11011

futer slika

toplana

eps

futer slika

struja

futer slika

futer slika

futer slika

futer slika